Actiemiddag financiële extraatjes – compensatie eigen risico

Leef organiseert een actiemiddag voor het aanvragen van financiële extraatjes. Op donderdag 9 februari kun je tussen 14:00u en 17:00u langskomen in de Bibliotheek in Maarssenbroek. 

Gepubliceerd op 25 januari 2023

Wist je dat je geld terug kunt krijgen voor jouw hoge zorgkosten? Heb je een laag inkomen en het volledige eigen risico van de zorgverzekering over 2022 betaald? Dan heb je kans dat je recht hebt op een vergoeding. Dit heet: compensatie eigen risico. Tijdens deze actiemiddag zijn medewerkers van Leef aanwezig die jou kunnen helpen met het aanvragen van deze compensatie (die kun je nog indienen tot 1 april 2023). Daarnaast doen we ook een check op het recht op aanvullende inkomensvoorzieningen en toeslagen en helpen we je graag bij de aanvraag daarvan. Je bent uiteraard ook welkom als je alleen een check op financiële extraatjes wilt laten doen.

Voor wie?

Voor alle inwoners van Stichtse Vecht.

Wat kun je verwachten?

  • check op en hulp bij het aanvragen van:
    • compensatie eigen risico
    • toeslagen
    • regelingen en andere financiële extraatjes

Er is tijdens de middag veel ruimte voor het stellen van vragen. Om je goed te kunnen helpen is het fijn als je jouw digi-d code en je laatste loonstrook meeneemt.

Leef denkt met je mee!

Je hoeft je niet aan te melden voor deze actiemiddag. Je kunt gewoon binnenlopen. We zitten direct rechts naast de ingang. Onze banner wijst je de weg!

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Mail naar info@leefmd.nl, bel of stuur een Whatsapp bericht naar 06-54 37 62 99.