Actiemiddag financiële extraatjes

Leef organiseert een actiemiddag voor het aanvragen van financiële extraatjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Huurtoeslag, Zorgtoeslag, Bijzondere bijstand en andere regelingen en/of voorzieningen waar je misschien recht op hebt. Op donderdag 22 juni kun je tussen 14:00u en 17:00u langskomen in de Bibliotheek in Maarssenbroek. 

Gepubliceerd op 08 juni 2023

Heb je pas een huurverlaging gehad? Fijn! Dat scheelt weer geld in de maand. Denk er wel even aan dat je de Huurtoeslag ook even aanpast. Lukt dit zelf niet, geen probleem, kom gerust even langs tijdens de actiedag, dan helpen we je. Tijdens deze actiemiddag zijn medewerkers van Leef aanwezig die met jou kijken waar je recht op hebt en helpen je direct bij het aanvragen. Je bent uiteraard ook welkom als je ons wat wilt vragen over jouw financiële situatie.

Voor wie?

Voor inwoners van Stichtse Vecht die willen laten nakijken of zij recht hebben op financiële extraatjes en/of hulp kunnen gebruiken bij het aanvragen daarvan.

Er is tijdens de middag veel ruimte voor het stellen van vragen. Om je goed te kunnen helpen is het fijn als je jouw digi-d code en je laatste loonstrook meeneemt.

Leef denkt met je mee!

Je hoeft je niet aan te melden voor deze actiemiddag. Je kunt gewoon binnenlopen. We zitten direct rechts naast de ingang. Onze banner wijst je de weg!

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Mail naar info@leefmd.nl, bel of stuur een Whatsapp bericht naar 06-54 37 62 99.