Actiemiddag kwijtschelding gemeentelijke belastingen (BGHU)

Leef organiseert een actiemiddag voor het aanvragen van de kwijtschelding gemeentelijke belastingen (BGHU). Op donderdag 2 maart kun je tussen 14:00u en 17:00u langskomen in de Bibliotheek in Maarssenbroek. 

Gepubliceerd op 20 februari 2023

Wist je dat je kwijtschelding kunt krijgen voor het betalen van de gemeentelijke belastingen (BGHU)? Heb je een laag inkomen en geen vermogen? Dan heb je kans dat je recht hebt op kwijtschelding. Tijdens deze actiemiddag zijn medewerkers van Leef aanwezig die met jou kijken of je hier recht op hebt en jou kunnen helpen met het aanvragen van de kwijtschelding. Daarnaast doen we ook een check op het recht op aanvullende inkomensvoorzieningen en toeslagen en helpen we je graag bij de aanvraag daarvan. Je bent uiteraard ook welkom als je alleen een check op financiële extraatjes wilt laten doen.

Voor wie?

Voor inwoners van Stichtse Vecht die hulp kunnen gebruiken bij het aanvragen van de kwijtschelding gemeentelijke belastingen of willen laten nakijken of zij recht hebben op andere financiële extraatjes.

Er is tijdens de middag veel ruimte voor het stellen van vragen. Om je goed te kunnen helpen is het fijn als je jouw digi-d code en je laatste loonstrook meeneemt.

Leef denkt met je mee!

Je hoeft je niet aan te melden voor deze actiemiddag. Je kunt gewoon binnenlopen. We zitten direct rechts naast de ingang. Onze banner wijst je de weg!

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Mail naar info@leefmd.nl, bel of stuur een Whatsapp bericht naar 06-54 37 62 99.