Stage lopen

Stageplaatsen voor studenten

Volg je een HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening? Een HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening? Of een MBO-opleiding in dezelfde studierichting? Leef wil graag bijdragen aan de groei en ontwikkeling van studenten. Daarom bieden wij stageplaatsen aan. Neem ook gerust contact op als je nog een andere opleiding volgt. Wij bekijken namelijk op individueel niveau naar de stage-mogelijkheden.

Maak kennis met uiteenlopende hulpvragen

Als stagiair van Leef maak je kennis met hulpvragen van mensen van heel uiteenlopende aard, in de sector welzijn en maatschappelijke dienstverlening. Je komt bij mensen thuis. Biedt praktische hulp. En ondersteunt (kwetsbare) gezinnen en volwassenen zonder kinderen bij bijvoorbeeld echtscheiding, opvoeding en schulden.

Afgestemd op de stage-opdracht

De stage-opdracht van de student geldt als uitgangspunt voor de taken die je bij ons uitvoert. Deze taken stemmen we bovendien af op de eisen die worden gesteld vanuit je opleiding. Vanzelfsprekend vinden we het belangrijk dat jij als stagiair goed tot je recht komt bij Leef. We hechten aan een goede match tussen jou als student en de stagebegeleider van Leef. Als stagiair ga je zo zelfstandig mogelijk aan de slag.

Interesse in een stageplek?
Neem gerust contact op