Informatiemiddag Pensioen en financiën

Van 1-3 november 2022 vindt de jaarlijkse Pensioen3daagse plaats, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens deze dagen wordt extra aandacht gevraagd voor jouw pensioen.

Gepubliceerd op 18 oktober 2022

Bijna met pensioen?

Van 1-3 november 2022 vindt de jaarlijkse Pensioen3daagse plaats, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens deze dagen wordt extra aandacht gevraagd voor jouw pensioen.

Leef organiseert een informatiemiddag Pensioen en financiën. Op donderdag 3 november kun je tussen 14:00u en 17:00u langskomen in de Bibliotheek in Maarssenbroek. Medewerkers van Leef en een tweetal pensioenexperts zullen aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden.

Voor wie?

Voor inwoners van Stichtse Vecht die bijna met pensioen gaan en daar goed op voorbereid willen zijn.

Wat kun je verwachten?

  • Informatie over pensioen (waar heb je recht op, wat moet je regelen)
  • Wat zijn de gevolgen voor jouw toeslagen?
  • Ruimte om jouw persoonlijke situatie voor te leggen
  • Veel ruimte voor vragen

Kijk ook voor meer informatie op: https://www.wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse/pensioen-3daagse/

Tijdens de informatiemiddag ligt er een Pensioen3daagse-envelop voor jou klaar! Vol met pensioeninformatie, leuke thuiswerkhulpjes en het Snel pensioenspel! Dit spel geeft binnen 5 minuten een overzicht van jouw pensioen. En ben je uitgespeeld? Dan geef je het gewoon door aan iemand anders!

Ook is de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht aanwezig. Wil je meer informatie over eventueel vrijwilligerswerk na jouw pensioen, dan kun je jouw vragen aan hen stellen.

De moeite waard dus om sowieso even langs te komen. Leef denkt met je mee!

Je hoeft je niet aan te melden voor deze informatiemiddag. Je kunt gewoon binnenlopen. We zitten direct rechts naast de ingang. Onze banner wijst je de weg!

Kun je niet bij de informatiemiddag aanwezig zijn, dan hebben we ook nog een spreekuur op dinsdagmiddag 8 november bij het CIP (Centraal Informatie Punt) in de Bibliotheek Maarssenbroek tussen 16:00u-17:00u.

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Mail naar info@leefmd.nl, bel of stuur een Whatsapp bericht naar 06-54 37 62 99.