Informatiemiddag Toeslagen en Belastingen

Leef organiseert een informatiemiddag over Toeslagen en Belastingen. Op donderdag 19 januari kun je tussen 14:00u en 17:00u langskomen in de Bibliotheek in Maarssenbroek.

Gepubliceerd op 09 januari 2023

Wist je dat het bedrag van de zorgtoeslag in 2023 omhoog is gegaan? Ook komen er meer mensen voor toeslagen in aanmerking, omdat de inkomensgrens omhoog is gegaan. Had je er eerder geen recht op toeslagen? Reden genoeg om het nu opnieuw even te laten controleren. Wij staan voor je klaar. Tijdens deze middag krijg je hulp bij belastingzaken, zodat je het nieuwe jaar goed in kunt gaan en problemen kunt voorkomen.

Voor wie?

Voor alle inwoners van Stichtse Vecht.

Wat kun je verwachten?

  • check op het toetsingsinkomen (staat deze goed ingeschat voor 2023?)
  • check op het recht op toeslagen
  • check op voorlopige aanslag (klopt het bedrag?)

Medewerkers van Leef zullen aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden. Als er zaken aangevraagd of gewijzigd moeten worden bij de belastingdienst, dan helpen we je daar direct bij. Er is tijdens de middag veel ruimte voor het stellen van vragen. Om je goed te kunnen helpen is het fijn als je jouw digi-d code en een laatste loonstrook meeneemt.

De moeite waard dus om sowieso even langs te komen. Leef denkt met je mee!

Je hoeft je niet aan te melden voor deze informatiemiddag. Je kunt gewoon binnenlopen. We zitten direct rechts naast de ingang. Onze banner wijst je de weg!

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Mail naar info@leefmd.nl, bel of stuur een Whatsapp bericht naar 06-54 37 62 99.