Informatiemiddag Zorgverzekeringen

Leef organiseert een informatiemiddag over Zorgverzekeringen. Op donderdag 24 november kun je tussen 14:00u en 17:00u langskomen in de Bibliotheek in Maarssenbroek.

Gepubliceerd op 22 november 2022

Voor wie?

Voor inwoners van Stichtse Vecht die meer informatie willen krijgen over de Gemeentepolis en algemeen advies willen hebben over het afsluiten van een zorgverzekering.

Wat is de Gemeentepolis?

De Gemeentepolis is een collectieve zorgverzekering voor mensen met een laag inkomen, chronische ziekte en/of lichamelijke beperking. Meedoen betekent minder betalen voor méér zorgverzekering. Inwoners krijgen via deze polis toegang tot goede en betaalbare zorg.

  • Uitgebreide aanvullende verzekeringen
  • Vergoedingen op maat voor doelgroep

Wat kun je verwachten?

  • Informatie over de Gemeentepolis
  • Hulp bij het afsluiten van een zorgverzekering
  • Ruimte om jouw persoonlijke situatie voor te leggen
  • Veel ruimte voor vragen

Tijdens de informatiemiddag zal een korte presentatie worden gegeven over de Gemeentepolis in de gemeente Stichtse Vecht. Hierin zal vooral het nieuwe aanbod per 2023 worden getoond en zal er worden uitgelegd hoe mensen zich kunnen aanmelden. Uiteraard wordt er ook hulp geboden bij het afsluiten van de Gemeentepolis als daar behoefte aan is. Daarnaast zijn er deskundigen aanwezig die je kunnen helpen met het kiezen van de juiste zorgverzekering.

De moeite waard dus om sowieso even langs te komen. Leef denkt met je mee!

Je hoeft je niet aan te melden voor deze informatiemiddag. Je kunt gewoon binnenlopen. We zitten direct rechts naast de ingang. Onze banner wijst je de weg!

Kun je niet bij de informatiemiddag aanwezig zijn, dan hebben we ook nog een spreekuur op dinsdagmiddag 29 november bij het CIP (Centraal Informatie Punt) in de Bibliotheek Maarssenbroek tussen 16:00u-17:00u.

Heb je nog vragen? Wil je meer informatie? Mail naar info@leefmd.nl, bel of stuur een Whatsapp bericht naar 06-54 37 62 99.