Nieuws

Update corona

Nieuws

Update corona

Maandag 14 december is het besluit genomen dat Nederland opnieuw in lockdown gaat. Dat betekent helaas dat veel mensen weer (of nog steeds) geconfronteerd worden met financiële zorgen of onzekere tijden tegemoet gaan rondom hun werk en inkomen. We krijgen veel vragen binnen van inwoners die al.. lees verder »

Start spreekuren en themabijeenkomsten

Nieuws

Start spreekuren en themabijeenkomsten

Het is hoog tijd dat wij middels een nieuwsbrief weer iets van ons laten horen. We hebben onze dienstverlening namelijk uitgebreid! De temperaturen in de zomerperiode (en daarna) liepen soms tot exotische waarden op, maar dat was bij Leef geen aanleiding om in de vakantie modus te raken. De.. lees verder »

Ashvin in tijden van Corona

Nieuws

Ashvin in tijden van Corona

Business as usual? Nou… Uiteraard heeft corona ook LEEF niet ongemoeid gelaten. Maar het goede nieuws: we zijn nog steeds up and running! De begeleiding van onze cliënten gaat door via internet en telefoon, maar we zien mensen ook persoonlijk bij iemand thuis als dat haalbaar is (RIVM.. lees verder »

Gezocht: Budgetmaatjes

Nieuws

Gezocht: Budgetmaatjes

Wil jij anderen graag helpen? Heb je ervaring en kennis van administratie en financiën? Wees dan een budgetmaatje! Budgetmaatjes zijn in deze tijd harder nodig dan ooit! Wat houdt het in?  Je helpt mensen die (dreigende) financiële zorgen hebben. Wij geloven dat als je het samen doet, je.. lees verder »

Vitamine B(lij) verspreiden in tijden van corona

Nieuws

Vitamine B(lij) verspreiden in tijden van corona

Business as usual? Nou… Uiteraard heeft corona ook LEEF niet ongemoeid gelaten. Maar het goede nieuws: we zijn nog steeds up and running! De begeleiding van onze cliënten gaat grotendeels door via internet en telefoon. Maar in geval van nood gaan we ook nog op huisbezoek. Dat moet ook, want.. lees verder »

‘Vrijwilligers zijn helden!’

Nieuws

‘Vrijwilligers zijn helden!’

Deze week is de campagne ‘Vrijwilligers zijn helden’! Laura Raimando, werkzaam bij de vrijwilligerscentrale vertelt, dat in Stichtse Vecht ruim 25.000 vrijwilligers iedere week meer dan 100.000 uur belangeloos hun handen uit de mouwen steken. Wat je aandacht geeft, gaat bloeien! Ook bij Leef.. lees verder »

Yeala op huisbezoek

Nieuws

Yeala op huisbezoek

Begin dit jaar zijn we iets nieuws begonnen. Dat doen we niet alleen, maar samen met geweldige lokale organisaties, namelijk de woningbouwverenigingen en het maatschappelijk werk. In het kader van vroegsignalering proberen we mensen met financiële moeilijkheden in een zo’n vroeg mogelijk stadium.. lees verder »

Stichtse Vecht Dementievriendelijk

Nieuws

Stichtse Vecht Dementievriendelijk

Dit voorjaar ondertekende wij samen met andere partners de intentieverklaring Samen Dementievriendelijk in Stichtse Vecht, onder warme belangstelling van wethouder Hetty Veneklaas en vele bezoekers, sociale partners en eerdere ondertekenaars. Wie doet er mee? De gemeente Stichtse Vecht is een van.. lees verder »

Lift je Leven!

Nieuws

Lift je Leven!

Leef start binnenkort met iets nieuws. Het ‘Lift je leven’ programma en we hebben nog plek voor deelnemers! Ben en/of ken je mensen die het leuk vinden om een stapje verder te maken in hun leven samen met anderen? Wil je beter met je geld omgaan? Of een beetje gezonder leven? Misschien wat.. lees verder »