Nieuws

‘Vrijwilligers zijn helden!’

Nieuws

‘Vrijwilligers zijn helden!’

Deze week is de campagne ‘Vrijwilligers zijn helden’! Laura Raimando, werkzaam bij de vrijwilligerscentrale vertelt, dat in Stichtse Vecht ruim 25.000 vrijwilligers iedere week meer dan 100.000 uur belangeloos hun handen uit de mouwen steken. Wat je aandacht geeft, gaat bloeien! Ook bij Leef.. lees verder »

Yeala op huisbezoek

Nieuws

Yeala op huisbezoek

Begin dit jaar zijn we iets nieuws begonnen. Dat doen we niet alleen, maar samen met geweldige lokale organisaties, namelijk de woningbouwverenigingen en het maatschappelijk werk. In het kader van vroegsignalering proberen we mensen met financiële moeilijkheden in een zo’n vroeg mogelijk stadium.. lees verder »

Stichtse Vecht Dementievriendelijk

Nieuws

Stichtse Vecht Dementievriendelijk

Dit voorjaar ondertekende wij samen met andere partners de intentieverklaring Samen Dementievriendelijk in Stichtse Vecht, onder warme belangstelling van wethouder Hetty Veneklaas en vele bezoekers, sociale partners en eerdere ondertekenaars. Wie doet er mee? De gemeente Stichtse Vecht is een van.. lees verder »

Lift je Leven!

Nieuws

Lift je Leven!

Leef start binnenkort met iets nieuws. Het ‘Lift je leven’ programma en we hebben nog plek voor deelnemers!Ben en/of ken je mensen die het leuk vinden om een stapje verder te maken in hun leven samen met anderen? Wil je beter met je geld omgaan? Of een beetje gezonder leven? Misschien wat.. lees verder »

Mark Dyson

Nieuws

Mark Dyson

Weinig mensen treffen mij via LEEF aan de keukentafel, maar als redacteur en copywriter verdiep ik mij namens LEEF in ontwikkelingen rond schuldhulpverlening en de effecten van (langdurige) financiële stress. Wanneer je ooit blogs leest of andere publicaties op deze website, dan is de kans groot.. lees verder »

SPV-er gezocht!

Nieuws

SPV-er gezocht!

Wie zijn wij? Leef is een kleine stichting en is eind 2015 opgericht door Bibi en Thea, beiden ruim 20 jaar ervaring in zorg en welzijn en vastberaden om de systeemwereld (van de overheid) en de leefwereld (van de inwoner) dichterbij elkaar te brengen. Wij verzorgen in de gemeente Stichtse Vecht.. lees verder »

Leef in actie!

Nieuws

Leef in actie!

Onlangs waren we uitgenodigd voor een interview bij RTV Stichtse Vecht. Altijd leuk om te vertellen over Leef en het werk wat we met zoveel liefde doen. Budgetmaatjes Zoals over de 9 budgetmaatjes die sinds de start van het project al meer dan 70 inwoners op weg hebben geholpen met hun.. lees verder »

Cursus Omgaan met Geld gaat weer beginnen!

Nieuws

Cursus Omgaan met Geld gaat weer beginnen!

De Week van het geld 2017 vindt plaats van 27 tot en met 31 maart. Het doel van deze themaweek is om kinderen te leren omgaan met geld. Door kinderen al jong te leren op een goede manier met geld om te gaan, zullen zij in hun latere leven daar veel profijt van hebben. Immers, jong geleerd is oud.. lees verder »

Fit & Vrolijk

Nieuws

Fit & Vrolijk

Leef is begonnen met de voorbereiding van Fit & Vrolijk. Dat is een training voor kinderen in de basisschool leeftijd en werkt met de kinderen én de ouders aan het lekkerder in je vel voelen en/of een beter zelfbeeld en zelfvertrouwen ontwikkelen.Fit & Vrolijk bestaat uit 8 lessen van.. lees verder »