23 Mar 2017

Cursus Omgaan met Geld gaat weer beginnen!

De Week van het geld 2017 vindt plaats van 27 tot en met 31 maart. Het doel van deze themaweek is om kinderen te leren omgaan met geld. Door kinderen al jong te leren op een goede manier met geld om te gaan, zullen zij in hun latere leven daar veel profijt van hebben. Immers, jong geleerd is oud gedaan!

Workshop Omgaan met Geld

Vanaf 18 jaar kunnen kinderen zelfstandig overeenkomsten aangaan, autorijden, stemmen en abonnementen afsluiten of leningen aangaan. Met andere woorden: met het bereiken van deze leeftijd worden deze kinderen zelf verantwoordelijk voor hun eigen financiële huishouding. Voor ouders dus een schone taak om hun kinderen hierop voor te bereiden! Ouders Lokaal heeft budgetcoach Annette Hardeman op dinsdag 28 maart uitgenodigd om in Stichtse Vecht een workshop te geven voor ouders. Ze zal tips en adviezen geven over het hoe en waarom bij financiële opvoeding en gaat met ouders in gesprek over deze dilemma’s. Zie de website voor meer informatie: www.ouderslokaal.nl

Leren omgaan met geld

Voor wie deze financiële lessen niet heeft gehad in zijn of haar jonge jaren kan dat alsnog leren! Binnenkort gaat Leef weer starten met een cursus Omgaan met Geld. Wat weet u over geld? Hebt u een goed overzicht over uw financiën? Weet u hoeveel geld er maandelijks binnenkomt en er weer uitgaat? Maakt u wel eens een begroting voor nog meer inzicht in het besteden van uw geld? Budgetteren, hoe doe je dat? Al deze vragen komen voorbij in 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Je zult ontdekken dat je niet de enige bent die hier soms mee worstelt en het is prettig om te delen en te leren van elkaar. Tineke van den Tillaart zal de cursus weer verzorgen. Als professioneel budget coach, maar ook als ervaringsdeskundige zal zij in overzichtelijke stappen helpen een goede thuisadministratie op te zetten.

Wil jij ook meer overzicht over je thuisadministratie en leren hoe je daar op een goede manier mee om kan gaan? Heb jij ook behoefte aan financiële tips en adviezen? Of vraag je je af of deze cursus wel iets voor je is? Neem dan contact op via info@leefmd.nl of bel ons op 06 – 2013 60 91.

Deel dit bericht via: