11 Feb 2016

Feestelijke start budgetmaatjes!

Op vier februari j.l. kwamen onze budgetmaatjes voor het eerst bij elkaar. Dat vierden we op een bijzonder mooie locatie met uitzicht op de Loosdrechtse plassen. Een van de budgetmaatjes was onze gastvrouw en had voor de gelegenheid een prachtige en heerlijke ‘Leef taart’ gebakken. Creatief zijn met een klein budget is wel aan ons toe vertrouwd. We hebben geproost op onze vruchtbare samenwerking. Met alcoholvrije champagne natuurlijk, want daarna moesten we nog aan de slag.

Interne opleiding

Al onze budgetmaatjes krijgen, ongeacht hun opleiding en ervaring, een interne opleiding. Deze opleiding begint met een startbijeenkomst, waarbij verschillende onderwerpen de revue passeren. Verder volgen zij allemaal een online training bij het Nibud en worden er regelmatig thema- en casuïstiek bijeenkomsten georganiseerd. Budgetmaatjes komen veel tegen in de praktijk en het is belangrijk dat zij een plek hebben om deze ervaringen te delen en te leren over specifieke onderwerpen.

We kijken terug op een zeer geslaagde eerste bijeenkomst en zien uit naar een mooie samenwerking! Wil je ook budgetmaatje worden of ken je iemand die geholpen zou zijn met een budgetmaatje in de gemeente Stichtse Vecht? Neem dan gerust contact met ons op via info@leefmd.nl of via 06 – 2013 60 91

Deel dit bericht via: