14 Jun 2015

Is het leven even lastig?

‘Met de overgang van de verzorgingsstaat naar een participatie samenleving krijgen alle spelers in dit veld een andere rol. Dit is in onze visie niet ingegeven door bezuinigingen en dus een noodzakelijk gevolg van de transities. Nee, wij vinden dit is een gezond beroep doen op mensen en een normale gang van zaken. Ieder mens maakt problemen mee en dient daar mee te dealen. Er zijn factoren waardoor de ene burger daartoe beter in staat is, dan de ander. En daar dient het vangnet voor. Niets meer en niets minder’.

Treffend & Co

Met dat verhaal kwamen wij eind vorig jaar bij Treffend & Co, een communicatiebureau in Alblasserdam. Zij zijn bijzonder goed in staat gebleken om op strategische wijze mee te denken en dit op creatieve wijze te vertalen naar woord en beeld. Zij hebben de essentie uit ons verhaal gehaald en ons geholpen dit te vertalen naar een aansprekende, frisse huisstijl en logo. Dit is dan ook de kernboodschap van Leef Maatschappelijke Dienstverlening:

Iedereen krijgt wel eens te maken met tegenslag. Hoe ga je hiermee om? Wij geloven dat je veerkrachtig bent. Jij ook?

 

Wij hebben de levensvreugde van het individu op het oog (persoonlijk), wij zetten mensen in hun kracht en maken onszelf overbodig (dienend), wij hebben het lef om de vinger op de zere plek te leggen en dringen dus snel door tot de kern (moed) en wij zetten ons in voor herstel in het leven van mensen en in de samenleving (leven).

Wil jij ook een bijdrage leveren en heb je een toegevoegde waarde die past binnen de visie en missie van Leef? Heb je een goed idee dan wel wil je een specifiek probleem oplossen, maar weet je niet hoe je dit moet oppakken? En wil je niet voor jezelf beginnen, maar onder de vleugels van Leef de mogelijkheden bekijken? Wil je mee doen aan de samenleving van de toekomst? Bel (06 – 2013 60 91) of mail (info@leefmd.nl).

 

Deel dit bericht via: