15 May 2019

Lentekriebels? Lift je leven en pak die stapel papieren aan!

Lift je leven

Na een succesvolle eerste ‘Lift je leven’ groep en het behalen van het certificaat tot officiële begeleider van deze groep door onze collega Bibi Prummel, gaan we door! Binnenkort starten we weer een nieuwe groep op de woensdagmiddag van 16:00 – 18:00 uur bij Second Base (gebouw Bisonspoor, ingang Jeugdpunt) in Maarssenbroek.

Je weet best wat je zou willen, toch?

Beter met je geld omgaan of een beetje gezonder leven? Misschien wat meer rust en tijd voor jezelf? De ‘Lift je leven’ groep helpt je hierbij. Je leert met elkaar dingen te veranderen in je leven, waar jij voor kiest. Dat doe je stap voor stap op een positieve en leuke manier. De groep is een ‘actie en doe’ groep, dus we gaan samen aan de slag. Maar wel op jouw eigen tempo.

De opruimgroep

Ken je dat ook? Alle post en administratie ligt wat verspreid door het huis en soms heb je de brieven nog niet opengemaakt. Of alles ligt door elkaar op 1 grote stapel. Je moet dingen regelen en/of aanvragen, maar het lukt maar niet de juiste gegevens te vinden of bewijsstukken te verzamelen. De opruimgroep kan je helpen!

Iedere woensdagmiddag van 13:30 – 15:30 uur kun je naar De Ark (Duivenkamp 844) in Maarssenbroek komen en kun je op jouw tempo samen met Bibi Prummel van Leef alle post en administratie ordenen.

Tip van Bibi Pummel:

‘Loop van boven naar beneden door je hele huis met een grote boodschappentas. Gooi alle post en administratie die je tegenkomt onderweg in de tas en neem deze mee naar De Ark. Samen gaan we alles op orde leggen en in een map doen. Wat een rust en ruimte geeft dat!’

Reactie oud deelnemers:

‘Dit had ik natuurlijk veel eerder moeten doen, maar ik ben blij dat ik nu toch echt naar de opruimgroep gegaan ben. Wat fijn om nu eindelijk weer overzicht te hebben. Wat een rustig gevoel! Nu kan ik verder en weet ik veel beter wat ik nog moet regelen en kan ik al mijn papieren makkelijk terug vinden.’

Wil je de stap naar overzicht en inzicht in de administratie ook maken? Wees welkom op woensdagmiddag in de Ark. Laat je wel even weten van tevoren of je komt? Ook als je vragen hebt of misschien wel mee wil doen met de ‘Lift je leven’ groep, mail of bel Bibi Prummel bibiprummel@leefd.nl of 06 – 54376299.

Deel dit bericht via: