10 Oct 2018

Lift je Leven!

Leef start binnenkort met iets nieuws. Het ‘Lift je leven’ programma en we hebben nog plek voor deelnemers!

Ben en/of ken je mensen die het leuk vinden om een stapje verder te maken in hun leven samen met anderen? Wil je beter met je geld omgaan? Of een beetje gezonder leven? Misschien wat meer rust en tijd voor jezelf? Lees dan vooral even verder en neem gerust contact met ons op.

Waar en wanneer?

Op woensdag 17 oktober van 16:00 tot 18:00 uur gaat het ‘Lift je leven’ programma van start in Second Base (locatie Jeugd-Punt) aan Bisonspoor 237 in Maarssenbroek (bereikbaar via de achteringang van MFA Safari). Iedere woensdag middag komen we bij elkaar als groep en deelname is gratis.

Waar ga je in de groep aan werken?

Een leuk leven met een kleine beurs. Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Een hele opgave, want hoe kun je met minder budget toch een leuk leven leiden? In een ‘Lift je leven’ groep ga je hiermee concreet aan de slag. Juist omdat het zo praktisch is, zie je snel resultaat. Je leert die dingen te veranderen in je leven waar jij voor kiest. Dat doe je stap voor stap; op een positieve, leuke manier.

Voor wie?

Wil je het heft in eigen hand nemen en aanpakken? Dan is het ‘Lift je leven’ programma iets voor jou. Enige voorwaarde is dat je actief meedoet. En je moet open staan voor andere mensen, want je werkt in een groep.

Wat heb je eraan?

• Je wordt sterker en positiever;
• Je pakt je problemen aan;
• Je gaat beter om met je geld, je gezondheid en het milieu;
• Je leert nieuwe mensen kennen;
• Je krijgt een certificaat na afloop.

Doe je mee? Of wil je eerst informatie?

Neem gerust contact op met:
Leef Maatschappelijke Dienstverlening
Bibi Prummel
M 06-54376299
bibiprummel@leefmd.nl
www.leefmd.nl

 

Deel dit bericht via: