Ons team

Het team van Leef

Is het leven even lastig? Dan kun je rekenen op de ondersteuning van de professionals van Leef. Wij helpen je je eigen kracht te ontdekken. Wie wij zijn? Thea Kok en Bibi Prummel. Ervaren en betrokken professionals. En heel gedreven om je te helpen op weg naar herstel. Lees meer over ons:

Thea Kok

‘It always seems impossible until it’s done!’
Nelson Mandela

Lees meer over mij »

Tijdens mijn studie ontdekte ik hoe (bijzonder) mooi het vak van hulp- en dienstverlener is. Hoe waardevol het is om een tijdje met iemand ‘mee te lopen’ als het leven even tegenzit. Hoeveel je ontvangt, terwijl je denkt dat je geeft. De eerste jaren van mijn loopbaan ben ik maatschappelijk werker geweest in Gelderland, met specifieke specialisaties op het gebied van schuldhulpverlening, meervoudige en complexe problematiek en trainingen. Al heel snel ben ik mij steeds meer gaan bezighouden met allerlei organisatievraagstukken, de laatste jaren als manager bij een grote zorgorganisatie in de regio Utrecht. En dan kruipt het ondernemersbloed (wij hebben thuis een familiebedrijf) soms waar het niet gaan kan. Na bijna 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende welzijn- en zorgorganisaties werd het tijd om het zelf te gaan doen: Leef Maatschappelijke Dienstverlening zag het levenslicht. Ik hoop dat, als wij ‘een tijdje met u meelopen’ u weer ontdekt hoe veerkrachtig u bent en hoeveel u ook weer voor een ander kunt betekenen!

Neem contact met mij op
Volg mij op

Bibi Prummel

‘When it comes to luck, make your own’
Bruce Springsteen

Lees meer over mij »

Na mijn studie aan de Sociale Academie ben ik aan de slag gegaan binnen het brede sociaal werk. Al snel ben ik allerlei projecten op gaan zetten (en coördineren) rond schuldhulpverlening, jeugdhulpverlening, opvoedingsondersteuning en zorg en overlast. Daarnaast heb ik mij beziggehouden met groepswerk, cursussen en trainingen aan diverse doelgroepen. Uiteindelijk ben ik aan de slag gegaan als regiomanager van een afdeling maatschappelijke dienstverlening in zuidwest-Utrecht. Om mijn expertise te verbreden en kennis te verdiepen, heb ik me daarna een aantal jaar bezig gehouden met arbeidsmarkt- en ontwikkelvraagstukken van de branche Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening voor het landelijke opleiding- en ontwikkelfonds voor de branche. Mijn kenmerken? Tegen de stroom in, nieuw en anders, innovatief, uitdaging en ‘denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden’.

Neem contact met mij op
Volg mij op