Digitale ondersteuning

Herken je dit? Stapels (ongeopende) post. Je weet niet waar en hoe te beginnen. Je verliest het overzicht en rekeningen worden niet op tijd betaald. Geen paniek. Je bent niet de enige!

Belangrijk is om weer overzicht te krijgen. Dit geeft rust. Wij leggen je daarom in 10 stappen uit hoe je weer grip op je administratie krijgt. En leren je hoe jij je administratie zelf op orde houdt. Dit doen wij online zodat jij op elk gewenst tijdstip je administratie kunt ordenen. Via een aantal instructievideo’s en een instructieboekje nemen we je stap voor stap mee.

Download

Download hier het instructieboekje ‘administratie Ordenen’

 

Video

Bekijk de video’s hieronder stap voor stap. Deze video’s leggen je uit hoe jij de administratie ordent. Gebruik tijdens het kijken van de video’s het instructieboekje.

Verdere ondersteuning nodig?

Heb je na het zien van de video’s en het instructieboekje nog ondersteuning nodig? Kijk dan op onze site en neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Bekijk ook deze handige sites

Hieronder vind je een paar handige websites die moeilijke dingen op een makkelijke manier uitleggen: Internetbankieren Op deze website wordt makkelijk uitgelegd hoe je kan bankieren via jouw computer, smartphone of tablet. Je kunt oefenen met het betalen met jouw bankpas. www.eenvoudigbankieren.nl

Toeslagen aanvragen

Op deze website wordt uitgelegd wat toeslagen zijn en wat je nodig hebt om een toeslag aan te vragen. Ook word je geholpen met het berekenen van jouw inkomen zodat je niet teveel en niet te weinig toeslag krijgt.
www.uitlegtoeslagen.nl/nl/

Uitkering aanvragen

Op deze website wordt uitgelegd wat je moet doen als je werkloos wordt. Je ziet hier hoe je een WW-uitkering aanvraagt bij het UWV. En wat het UWV van je verlangt als je werkloos bent geworden.
uwv.uabc.nl